Florissant Wonen Boskoop

Het plan

Florissant wonen

Florissant Wonen: dat is pas thuiskomen!

Florissant Wonen wordt een prachtige plek om te wonen in één van de meest groen- en waterrijke nieuwe wijken van de randstad.
Deze groen- en waterrijke woonomgeving kenmerkt zich door de ruime opzet en een gevarieerd woningaanbod van energiezuinige woningen in jaren 30-stijl met erkers, overstekende daken en robuust metselwerk.

De 83 nieuwbouw woningen zijn gevarieerd in omvang en opzet, maar dragen allemaal het stempel van hoogwaardige architectuur en woongenot. De inrichting van de wijk oogt nog ruimer en groener door de overtuinen, de watergangen en de windakkers. Vanuit uw woning heeft u een prachtig uitzicht over de voormalige kwekerijgronden. Kinderen spelen en ravotten hier nog lekker buiten, terwijl hun ouders een ommetje maken en buren elkaar ontmoeten voor een praatje.
In Florissant Wonen in Boskoop worden straks diverse woningen gerealiseerd: vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap woningen, rijwoningen, hoekwoningen en levensloopbestendige woningen.

De duurzame, gasloze nieuwbouw woningen zijn zeer comfortabel. Dankzij de diversiteit in woningen en ligging heeft u volop keus, maar ook zijn er woningen die u kunt aanpassen.

kwaliteit

Florissant Wonen biedt kwaliteit in diverse vormen

Deze duurzame nieuwbouwwijk is ontworpen met het oog op de toekomst én voor diverse doelgroepen. Het woningaanbod is zeer gevarieerd en de architectuur van deze energiezuinige woningen is in een aantrekkelijke jaren dertig stijl, met de kenmerkende erkers, luifels, overstekende daken en robuust metselwerk. Er is veel afwisseling in woningtypes en bouwvolumes, waardoor het landschap het wijdse open karakter behoudt met in en rondom uw woning vergezichten over het buitengebied. Dit alles op ruime groene kavel, waarvan een groot deel van de kavel met een eigen overtuin.

Welkom (t)huis!

Welkom in Florissant Wonen!

Thuiskomen in Florissant Wonen voelt een beetje alsof u uw favoriete vakantiebestemming bereikt. Via één van de nieuwe rustige lanen komt u aan bij uw (t)huis. De woningen staan op ruime kavels, met een rustgevend uitzicht op het traditionele slagenlandschap of zelfs op uw eigen schiereiland op de overtuin.

Achter de voordeur houdt het ontspannen vakantiegevoel gewoon aan: de woningen bieden een heerlijke leefruimte, en vanuit uw achtertuin stapt u zó de groene- en waterrijke omgeving in.
Een deel van de woongebieden wordt gescheiden door de zogenaamde windakkers, waar u rustig kunt wandelen.
Bovendien komt er een natuurlijke speelvoorziening in de wijk, die kinderen uitdaagt om de wereld te verkennen en vriendjes voor het leven maken!

In Florissant Wonen komt het buitenleven binnen, en dat geldt niet alleen voor u als toekomstige bewoner, maar ook voor de omwonenden.

inschrijven

Wilt u hier wonen?

Spreekt de veelzijdigheid van deze locatie u aan? Wilt u volop genieten met elkaar of met uw gezin of wilt u een woning die past bij elke fase in uw leven, maar waarin u zich altijd jong voelt? In Florissant Wonen krijgen al uw woonwensen echt ruimte!

NIEUWSBRIEF

Wilt u niets missen? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

En ontvang relevante updates over Florissant Wonen

   

  nieuws

  Laatste nieuws

  KOM ZATERDAG 18 FEBRUARI A.S. NAAR DE OPEN DAG OP DE BOUWPLAATS

  KOM ZATERDAG 18 FEBRUARI A.S. NAAR DE OPEN DAG OP DE BOUWPLAATS Op de nieuwbouw zaterdag...
  Lees verder

  NIEUWE WONINGEN IN VERKOOP IN FLORISSANT WONEN BOSKOOP

  Goed nieuws! De bouw van Florissant Wonen gaat definitief door. De bouw gaat zeker door en de...
  Lees verder

  Nieuwbouw Zaterdag bij De Pater Makelaardij

  Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden in Florissant Wonen tijdens NIEUWBOUW...
  Lees verder

  Nieuwbouw Zaterdag bij De Pater Makelaardij

  Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden in Florissant Wonen tijdens NIEUWBOUW...
  Lees verder

  Inloop

  Kom op zaterdag 17 september aanstaande tussen 10:00 uur en 12:00 uur naar het kantoor van de...
  Lees verder

  START VERKOOP Florissant Wonen Fase 1

  START VERKOOP VRIJDAG 1 JULI VAN 17.00 - 20.00 UURDe verkoop gaat van start. Op vrijdag 1 juli van...
  Lees verder

  Compare listings

  Vergelijken