Voortgang zomer 2021

  • 1 jaar geleden
  • 1

Dat we in verkoop gaan met Florissant Wonen is een ding dat zeker is, maar omdat Florissant Wonen een extra bijzonder project is, vraagt dit zorgvuldige afstemming. Tussen het moment van in verkoop gaan en de start van de bouw van misschien wel uw toekomstige woning, mag maar een beperkte tijd zitten, zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten. Bij Florissant Wonen worden niet alleen de woningen voorzien van heipalen, maar ook de (toekomstige) wegen behorende tot het plangebied. Deze wegen moeten eerst worden aangelegd, zodat een heistelling voor de woningen en overig bouwtransport naar de locatie kan.

Op dit moment is de aannemer druk bezig met de voorbereiding van de omgevingsvergunningsaanvraag voor de realisatie van de onderheide weg. Nadat de omgevingsvergunning is verleend, zal de uitvoering van start gaan. Achter de schermen is er dus veel gaande, maar deze goede voorbereiding wordt pas zichtbaar als we buiten daadwerkelijk aan de slag kunnen gaan.

Zodra we meer duidelijkheid hebben in het proces van de onderheide weg kunnen we de samenhang met de start bouw van de woningen bepalen. We verwachten u daarom binnen circa twee maanden te kunnen informeren over het moment van de start van de verkoop.

De komende periode wordt besteed aan het actualiseren van de kosten voor de realisatie van de onderheide toekomstige openbare weg in het plan, het ontgraven van watergangen etc., maar ook voor de realisatie van de woningen. Deze kosten zijn benodigd om de koopsommen van de woningen definitief vast te kunnen stellen. Het laatste jaar zijn deze bouwkosten aanzienlijk gestegen. Met deze kosten is geen rekening gehouden in de vorig jaar gecommuniceerde vanaf circa koopsomindicaties. Houdt u er dus mee rekening dat deze koopsomindicaties evenredig zullen stijgen.

Compare listings

Vergelijken