Het is zover! Florissant Wonen Boskoop Fase 1 gaat binnenkort in verkoop!

  • 3 maanden geleden
  • 1

We zijn nu bij de derde stap aanbeland: de ‘PRE SALE’, ook wel de voorverkoop genoemd. De bandbreedte van de VON-prijzen van de verschillende woningtypes zijn bekend. Kijk snel op de website welk woningtype uw voorkeur heeft.

LET OP: U dient zich hier OPNIEUW aan te melden (de website is na de afspraken tussen AM B.V. en Batenburg Bouw & Ontwikkeling B.V. aangepast. Later kunt u ook nieuwe afbeeldingen verwachten, daar zijn we nog druk mee bezig).
Lees hieronder wat u kunt doen om in aanmerking te komen voor de woning van uw keuze in Florissant Wonen Boskoop!

ROUTEKAART
Het team van Florissant Wonen Boskoop heeft een zogenaamde ROUTEKAART bedacht waarin we zullen uitleggen hoe u in aanmerking kunt komen voor de woning van uw keuze in Florissant Wonen.
Deze ROUTEKAART of ‘Klantenreis’ leggen we hier stap voor stap even uit:

Stap 1 – BELANGSTELLING
Op de website van Florissant Wonen Boskoop heeft u al eerder kunnen aangeven dat u belangstelling heeft voor een woning in het project Florissant Wonen. Dit was de 1e stap in de Klantenreis.

Stap 2 – INTERESSE
In stap 2 was de mogelijkheid om aan te geven welke woningtypes uw interesse hebben. We hebben toen alle verschillende types aan u uitgelegd. (Weet u nog: BLOEIEND | Hoekwoning, FLEURIG | Rijwoning, PRACHTIG | Twee-onder-een-kapwoning, ROOSKLEURIG | Toekomstgerichte tweekapper, WELVAREND | Vrijstaande woning en ZEGENRIJK | Twee-onder-een kapwoning)

Stap 3 – PRE SALE
Het is zover… De PRE SALE van Florissant Wonen Boskoop gaat van start! We zijn nu bij de 3e stap aanbeland: de ‘PRE SALE’, ook wel de voorverkoop genoemd. Vanaf nu kunt u de voorkeur van favoriete woningtype aan ons doorgeven.
Wanneer u zich eerder heeft aangemeld, heeft u bij de start van de verkoop van het project Florissant Wonen Boskoop voorrang bij de toewijzing van uw droomwoning!

Stap 4 – START VERKOOP
De laatste stap in deze fase: de verkoop gaat van start. We verwachten dat de verkoop over een paar weken kan gaat starten. Vanaf dan kunt u zich officieel inschrijven op de woning (bouwnummer) van uw dromen. Ook hier kunt u weer uw voorkeuren doorgeven.
Na de inschrijving vindt de toewijzing plaats, waarna de aankoopprocedure kan gaan starten.

Florissant Wonen Boskoop
Waarom blijven dromen? Het kan in Florissant Wonen
Droomt u van uw eigen plek, op een groene en unieke locatie? Een nieuwe woonwijk met woningen die van alle gemakken zijn voorzien en waar u ook nog de ruimte ervaart van het buitenleven? In Florissant Wonen komen al die dromen uit.


De nieuwbouw woningen zijn gevarieerd in omvang en opzet, maar dragen allemaal het stempel van hoogwaardige kwaliteit en woongenot. De inrichting van de wijk oogt nog ruimer en groener door de overtuinen, de watergangen en de windakkers. Vanuit uw woning heeft u een prachtig uitzicht over de voormalige kwekerijgronden. Kinderen spelen en ravotten hier nog lekker buiten, terwijl hun ouders een ommetje maken en buren elkaar ontmoeten voor een praatje.


In Florissant Wonen in Boskoop worden straks diverse woningen gerealiseerd: vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen en levensloopbestendige woningen. De duurzame, gasloze nieuwbouw woningen zijn zeer comfortabel. Dankzij de diversiteit in woningen en ligging heeft u volop keus, maar ook zijn er woningen die u kunt aanpassen aan de verschillende fases in uw leven.

Compare listings

Vergelijken