Nieuwsbericht – mei 2022

  • 1 jaar geleden
  • 0

Graag informeren we u in deze nieuwsbrief over de laatste ontwikkelingen en uw nieuwe contactpersoon.

Nieuwe contactpersoon
AM B.V. is een samenwerking aangegaan met Batenburg Bouw & Ontwikkeling B.V.. Vanuit deze gezamenlijkheid zal Batenburg uw aanspreekpunt worden voor het verkooptraject en de realisatie van de woningen.

Geheel binnen de richtlijnen van de AVG dragen wij uiterlijk eind mei de geïnteresseerdenlijst over. U hoeft zich dus niet opnieuw in te schrijven, u blijft als geïnteresseerde geregistreerd. Batenburg zal u verder op de hoogte houden van de planning, VON-prijzen, start verkoop e.d.

De ontwikkeling kunt blijven volgen via deze website.

Planning
Met de afronding van het ontwerp van de openbare inrichting in het tweede kwartaal van 2022, verwacht Batenburg uiterlijk het derde kwartaal van 2022 in verkoop te kunnen gaan. Aankomende maand zal Batenburg u nauwkeuriger informeren over het moment dat u zich daadwerkelijk kunt inschrijven op één of meerdere bouwnummers. Zodra de verkoop start, is ook alle verkoopinformatie gereed. De woningen zullen gefaseerd in verkoop gaan. Zodra de fasering bekend is informeert Batenburg u hierover.

Contact
Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen neemt u dan contact op met De Pater Makelaardij.

De Pater Makelaardij, blijft betrokken bij het project en staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

De Pater Makelaardij
T      0172 – 215409
@    boskoop@depater.nl

Bedankt voor uw aanhoudende belangstelling en begrip. De komende maanden wordt de planning steeds nauwkeuriger. Batenburg houdt u hierover op de hoogte!

Met vriendelijke groet,
Team Florissant Wonen

Compare listings

Vergelijken