Nieuwsbericht – februari 2022

  • 8 maanden geleden
  • 1

Eind 2021 is de omgevingsvergunning voor de bouw van de woningen onherroepelijk geworden. Dat is het startsein geweest voor de het uitwerken van het bouw- en woonrijp ontwerp. Dit houdt in dat alle onder- en bovengrondse infra uitgedacht wordt en vervolgens wordt afgestemd met de gemeente.

Met de afronding van het ontwerp van de openbare inrichting in het tweede kwartaal van 2022, verwachten we het 3e kwartaal in verkoop te kunnen gaan. In de komende maanden kunnen u daarom nauwkeuriger informeren over het moment dat u zich daadwerkelijk kunt inschrijven op één of meerdere bouwnummers. Zodra de verkoop start is ook alle verkoopinformatie gereed. De woningen zullen gefaseerd in verkoop gaan. Zodra de fasering bekend is informeren wij u hier over.

Vanwege de onzekerheden in bouwkosten hebben wij voor dit moment de koopsomindicaties van de site verwijderd. Medio dit jaar worden de geactualiseerde koopsomindicaties op de website geplaatst. Wilt u hiervan op de hoogte worden gesteld? Schrijf u dan in als belangstellende. Wij houden u graag op de hoogte.

Compare listings

Vergelijken